Sunday, August 5, 2012

Sembang (7) RLM 2012

Salam & Salam 1 Malaysia,

RLM minggu ini tentu lebih menarik terutama sekali dengan kedatangan pensyarah/penyelia dari UUM. Kedua, sudahkah  guru pembimbing di sekolah mencerap P & P anda?

Selamat menjalani RLM untuk minggu ke 7.

6 comments:

 1. Alhamdulillah.. guru pembimbing dah masuk observe..tapi ada satu masalah.. guru pembimbing saya xjumpa borang pencerapan.. mungkin dia lupa kat mana letak.. so, kalau xjumpe jgak..mcam mane?
  hari tu pun dia just masuk observe dan komen dalam buku rekod je.

  Nur Hasnira Irina Bt Hamdan
  198419
  SMK Seri Budiman, k.Terengganu

  ReplyDelete
 2. alhamdulilah .....observe kali pertama dari guru pembimbing sudah selesai dijalankan....sekrg mnggu observe kali ke 2 dari beliau dan pensyarah pembimbing je....hope semua berjalan dengan lancar.

  NURUL HAYATUL BT MAMAT
  SMK SERI BUDIMAN
  KUALA TERENGGANU

  ReplyDelete
 3. alhamdulillah observe kli ke 3 telah selesai. banyak komen membina yang diberikan oleh pensyarah pembimbing iaitu Dr. Hariharan. insyaAllah observe kli ke 4 akan dijalankan pada hari rabu ini.

  NORZIRAH BINTI HUSIN
  SMK PANJI ALAM
  KUALA TERENGGANU

  ReplyDelete
 4. Alhamdulillah kesemua observe telah selesai..dari guru pembimbing sudah dari lecturer jugak sudah..tp ada maslah sikit bila borang pencerapan untuk guru pembimbing hanya ada satu sahaja..jd langkah penyelesaiannya saya fotostat borang pencerapan yang kosong..boleh ke ye?

  NUR ARQMA SYAZWANA BINTI MOHD FUAD
  SMK ALOR JANGGUS
  ALOR SETAR KEDAH

  ReplyDelete
 5. observe telah selesai.. cuma guru pembimbing sahaja belum...

  NURUL AKHIRA BINTI MOHAMAD ROSDI
  SMK PENDANG, KEDAH

  ReplyDelete
 6. wslm.
  Alhamdulillah sy dah dicerap oleh guru pembimbing. Syukur sgt dpt guru pembimbing yg baik macam kawan2 je rasa & byk bagi tunjuk ajar dlm subjek akaun.

  Farha 'Alya Binti Mohammad
  198442
  SMK Seri Nilam, Kuala Terengganu

  ReplyDelete